DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Honden

Mike

 

Mike is een leuke kruising van 5 jaar. Mike komt oorspronkelijk uit Spanje. Hij vindt alle nieuwe dingen best spannend.

Murphy

 

Even Murphy opnieuw in the picture (letterlijk) gezet! En laat zien dat hij wel even braaf kan zitten voor de foto, daarna snel naar zijn balletje om verder te spelen. Murphy is een enthousiaste kruising Herder (met vermoedelijk een vleugje Stafford) reu van ruim 4 jaar. Voor Muphy zoeken we iemand die ervaring heeft met honden, er uitdaging in ziet om hem toch nog wat dingen te leren, en uiteraard genoeg tijd voor hem heeft. Murphy is graag enig dier in huis. Met oudere kinderen kan hij prima overweg. Interesse in deze vriendelijke, enthousiaste heer? Kom dan gerust eens kennis maken.

Cato

 

Cato is een border collie teefje van ruim 5 jaar. Vriendelijk en enthousiast van karakter. Ze staat te popelen om in de buitenlucht activiteiten te ondernemen, zoals behendigdheidstraining. Cato is geschikt met kinderen en andere honden. Maar met katten is geen goed plan. Iemand met veel tijd die het leuk vindt om aan de slag te gaan met Cato is waar we voor haar naar op zoek zijn.

Kaatje (besproken)

 

Kaatje is een border collie teefje van 6 jaar. Kaatje is ten opzichte van Cato iets zenuwachtiger, dit kan zij dan uiten in blaffen. Onvoorspelbaarheid vindt ze lastig en daardoor niet geschikt met kleine kinderen. Katten is ook geen optie, ze wilt er dan achteraan. Ook Kaatje is toe aan meer beweging en een ondernemend baasje met veel tijd is waar zij enorm aan toe is. Verder is Kaatje een enorme kroelkont.