DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Honden

Mike

 

Mike is een leuke kruising van 5 jaar. Mike komt oorspronkelijk uit Spanje. Hij vindt alle nieuwe dingen best spannend.

(op proef mee) Luna

 

Dit is Luna, Luna is een Mechelse Herder dame van ruim 6 jaar. Ze is heel speels en vrolijk, bij ons in het asiel speelt ze met Mike. Dankzij haar is Mike ook veel vrolijker geworden. Luna is heel vriendelijk naar iedereen. Met kinderen is ze erg goed en ze is katten gewend. Voor mensen is ze een enorm lieve hond.

Murphy

 

Murphy is een enthousiaste en energieke kruising herder reu van ruim 4 jaar. Murphy heeft een behoorlijk verleden, waarbij hij niet goed behandeld is. Hij reageert dan ook angstig op stokken en dreigende houdingen. Voor Murphy zijn we op zoek naar een plek waar hij enig dier is, waar veel tijd, ruimte en liefde beschikbaar is, en waar hij duidelijkheid kan verwachten. Kom gerust eens kennis met Murphy maken!

(besproken) Tippie

 

Tippie heeft gisteren zijn jaarlijkse enting gekregen en mag vanaf volgende week naar een nieuw, liefdevolle warme mand waar veel tijd voor hem beschikbaar is. Tippie is een kruising Maltezer reu van ruim 8 jaar, gecastreerd. Ondanks dat hij niet de jongste meer is, heeft hij nog genoeg energie. Hij kan niet goed tegen onvoorspelbare situaties, en gaat niet met kleine kinderen. Verder is het een lieve hond die geniet van aandacht en er lekker op uit wil gaan.