DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Honden

Murphy

 

Murphy is een enthousiaste kruising Herder (met vermoedelijk een vleugje Stafford) reu van ruim 4 jaar. Voor Muphy zoeken we iemand die ervaring heeft met honden, er uitdaging in ziet om hem toch nog wat dingen te leren, en uiteraard genoeg tijd voor hem heeft. Murphy is graag enig dier in huis. Met oudere kinderen kan hij prima overweg. Interesse in deze vriendelijke, enthousiaste heer? Kom dan gerust eens kennis maken.

Dobby

 

Dobby is een Podengo pequeno van 4 jaar, hij is enorm energiek en heeft veel jachtpassie. Qua energie is hij te vergelijken met een jack russel. We zoeken een sportieve baas voor hem. Los laten lopen is voor deze kleine jachthond geen optie, zodra hij een spoor heeft gaat hij op jacht. Het meest ideaal zou hij bij iemand in een stad met afgezette tuin zijn.

Dexter

 

Dexter is een Podengo Portugues Pequeno reutje van 4 jaar. Hij is wat onzeker en heeft nog veel begleiding nodig, je krijgt er wel veel liefde voor terug. Heb je intresse bel of mail ons even voor meer info.

Lizz (gereserveerd)

 

Lizz is een bang meisje van 3,5 jaar die op zoek is naar een baas met ervaring. Iemand die veel geduld met haar heeft. Als ze je eenmaal vertrouwt dan heb je er een lieve hond aan. Ze is op zoek naar een rustig gezin. Bij de vorige baas is ze geen katten gewend, ze kon wel alleen blijven en zat dan in de bench.