DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Honden

Browny

 

Dit is Browny, zij is in Portugal geboren en naar Nederland gehaald. Helaas ging het niet goed in het gezin waar ze geplaatst was met het andere hondje. Bij ons in het asiel past ze zich goed aan en kan ook gelukkig goed overweg met een van andere honden. Browny is nog heel jong. Zij is niet geschikt voor een druk gezin met jonge kinderen. Ook is ze niet met katten gewend. Ze moet nog erg veel leren. Zij zal waarschijnlijk nooit echt los kunnen lopen, daar ze ook veel jachtinstinct heeft.

Bruce

 

Bruce is een vrolijk reutje, hij wordt morgen ingeent en kan daarna ons asiel verlaten. Bruce is in Spanje geboren, maar ondanks dat toch een erg leuk hondje. Hij is samen gekomen met Mike, die nog wel heel erg bang is. Bruce is 6 jaar.

Mike

 

Mike is het maatje van Bruce. Hij is 5 jaar, Mike is een grote jongen, maar ondanks zijn formaat zou hij het liefst in je broekzak kruipen. Ook hij is in Spanje geboren. Mike is een grote vriendelijke reus. Andere honden behalve zijn vriendje Bruce vindt hij eng en dan bromt hij ook. Het is een klusje, maar u heeft wel een echte vriend aan hem.

Dobby (geplaatst)

 

Boomerang Dobby is weer terug bij ons. De laatste baas bleek niet dominant genoeg voor hem. Dus nogmaals in de herhaling. We zoeken een BAAS voor Dobby die hem als hond behandelt, want dat is de enige optie voor hem. Dobby kan niet met andere huisdieren samen. Hij kan niet loslopen. Hij wordt in januari 2 jaar, nog een jonge hond dus. Dobby is een kruising tussen een Border terrier en een ruwharige teckel. De looks heeft hij van de Teckel en het karakter van de Border Terrier. Voor ons is Dobby superlief, maar hij is ons dan ook niet de baas.

Mickey

 

Soms zit het niet mee; Mickey is terug in het asiel. Buiten zijn schuld overigens. Hij heeft het er behoorlijk moeilijk mee, dus hopelijk meldt zich gauw een baas met meer tijd voor hem. Mickey is een Cane Corso reu van 8 jaar, hij is gecastreerd. Het is een sterke jongen van 50 kilo. Het is een lieve en gezellige hond voor mensen. Maar hij kan niet samen met andere huisdieren.