DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Honden

 

<

Mickey

 

Mickey is een Cane Corso reu van bijna 8 jaar. Hij is super vriendelijk naar mensen, hij is niet gewend met katten. Mickey is erg dol op zijn eten, dit was ook de reden dat hij is afgestaan. Hij kon niet samen met de andere hond in huis eten. We zoeken een plekje voor hem waar hij als enige hond in huis is. Hier valt de baknijd erg mee, wij kunnen gewoon aan zijn bak komen. Mickey is gecastreerd. Doordat er ook nog andere honden in huis waren is hij nooit echt alleen thuis geweest. Inmiddels is het duidelijk dat Mickey een baas zoekt die hem leiding geeft, met het wandelen is het een sterke jongen die duidelijke commando`s moet krijgen. Met zijn 50 kilo valt niet te spotten. Hij doet op straat aan de lijn lelijk naar andere honden, als je hem niet onder de duim hebt.

 

Lex

 

Lex is een Duitse Herder reu van 7 jaar. Hij heeft altijd in een kennel gezeten en was in het verleden ook met een kleine hond gewend. Zijn gehoorzaamheid moet wat opgefrist worden. Lex is katten gewend, maar wil er op straat wel achteraan. Naar andere honden doet hij op straat ook lelijk als hij aangelijnd is. Dit valt bij ons in het asiel erg mee, Lex past zich goed aan in het asiel en is een vriendelijke kostganger.

 

Jacky

 

Jacky, een Jack Russell x Chihuahua teefje van 4 jaar. Is erg graag in de aanwezigheid van mensen, komt graag op schoot. Is wisselend met honden, is ook katten gewend. Met kinderen is ze lief, belangrijk is wel dat ze rustig benaderd wordt.

 

div>