DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Katten

Panter

 

Panter (9 jaar) weer even in de picture zetten, het is dat er geen geluid bij een foto zit, maar anders had hij jullie allemaal vriendelijk toegesproken. Panter heeft al wat katten voorbij zien komen, maar waar blijft nou dat leuke plekje voor deze heer op leeftijd? Want ook hij verdient een fijn plekje waar hij zo nu en dan een aai over zijn bol krijgt en in een lekker warm mandje kan slapen. Een plekje waar hij na even wennen een frisse neus kan halen buiten en lekker te eten en te drinken krijgt is voor hem een prima plek! Kom gerust kennis maken met deze lieverd.

Bila

 

Bila (9 jaar) is een kat voor de echte kattenliefhebber, daar ze soms wat onvoorspelbaar kan reageren. Bila is graag enig kat in huis, met soortgenoten kan ze het niet goed vinden. Ze is het beste gebaat bij een rustige, voorspelbare omgeving. Bila haar gangetje laten gaan is voor haar het beste, je hebt dan een prima maatje aan haar.

Olly

 

Olly is een lieve kroelkater van ruim 8 jaar. Zoals te zien op de foto vermaakt Olly zich prima tijdens onze koffiepauze in de kantine. Bij Olly is een neurologische aandoening geconstateerd waarbij hij regelmatig zijn evenwicht verliest, hij zakt dan door zijn achterkant. Hij lijkt er verder geen last van te hebben, klimmen op de krabpaal en eraf springen gaat hem goed af. Wie kan deze lieve kater een mooi huisje bieden, die hem neemt zoals hij is?