DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Katten

Chica

 

Chica is een dame die het beste gebaat is bij een rustige omgeving. Zonder andere katten, kinderen en honden. Ze heeft het liefst het rijk alleen. Aandacht vindt ze heerlijk! De jongste is ze niet meer, de teller staat op 12 jaar, maar verder nog kerngezond. Wie biedt haar een fijn huisje??

Shannon

 

Shannon is op zoek naar een huisje waar ze enige kat is, want helaas bleek het toch niet goed te klikken met de andere kat in huis. Shannon zoekt het liefst een plekje hoog op de kast uit, ze begroet je graag met kopjes geven, maar geeft het ook aan wanneer ze genoeg aandacht heeft gehad. Daarom niet geschikt met kinderen.

Coco

 

Coco is een verlegen dame die eerst flink moet ontdooien voordat ze echt zichzelf is. Maar als ze eenmaal gewend is heb je er echt een hele leuke kat aan. Ze is zacht van karakter dus een rustige omgeving met veel liefde is een plekje waar Coco het beste tot haar recht komt. Ze is ruim 5 jaar, kan niet met kinderen, is andere katten wel gewend.

Loulou

 

Loulou is de zus van Coco en qua karakter bijna identiek. Ook zij is gebaat bij een rustige omgeving waar veel liefde en tijd voor haar beschikbaar is. Als ze eenmaal gewend is, heb je er een enorm lieve kat aan. Loulou houd niet van kinderen, is andere katten wel gewend.

Dusti

 

Dit is Dusti, een vriendelijke heer die graag zijn eigen plekje opzoekt. Hij kan wat eenkennig reageren, maar eenmaal gewend krijg je er een hoop gezelligheid en kopjes voor terug. Dusti is aan komen lopen. Hij is andere katten gewend en komt graag buiten. Jongere kinderen vindt hij niet fijn, oudere kinderen kunnen prima.

Bila

 

Bila is weer terug, een plekje waar ze tot rust mag komen en waar er geen verwachtingen van haar worden verwacht is waar zij het beste tot haar recht komt. Kleine kinderen, honden en andere katten zijn voor Bila geen optie.

Panter

 

Panter is al een wat oudere kat, hij is ongeveer 9 jaar. Daar hij gevonden is, weten we niet of hij met kinderen en honden samen kan. Hij houdt zoals veel oudere katten wel van zijn rust. Met de andere katten kan hij redelijk overweg. Wie heeft er een warm plekje voor deze jongen.

Lotje

 

Lotje is een mooie dame van ruim 3 jaar. Ze is aanhankelijk en lief van karakter. We zijn op zoek naar iemand met een afgesloten tuin, omdat ze om niet verklaarbare redenen wil ontsnappen en dan weken van huis kan zijn.

Bas

 

Bas is een kater van ruim 6 jaar, hij is vriendelijk maar wanneer er teveel van hem wordt verwacht kan hij nukkig reageren, wanneer hij er genoeg van heeft laat hij dit weten. Bas is blij als hij naar buiten kan, dus moet deze mogelijkheid ook hebben. Kinderen vindt hij niet leuk.

Pew pew

 

Pew Pew is een vriendelijke dame van ruim 3 jaar. Bij haar vorige eigenaar kon ze onvoorspelbaar reageren maar doet het hier prima. Het is voor haar belangrijk dat ze de ruimte krijgt en naar buiten kan. Honden en kinderen zijn voor haar onbekend en waarschijnlijk niet geschikt.

Bowie (besproken)

 

Bowie is een vriendelijk katertje van 8 maanden. Bowie is zeer speels en speelt veel met zijn tanden (bijt niet hard), hierdoor niet geschikt voor kleine kinderen. Het is belangrijk dat er veel tijd voor Bowie beschikbaar is, en een speelmaatje, zodat hij zijn energie goed kwijt kan.

Olly

 

Olly is een grote, zwarte kater van ongeveer 7 jaar. Vriendelijk van karakter. Gewend aan andere katten maar niet aan honden. Aandacht vindt hij fijn, maar opgepakt worden niet zo, gelukkig heeft hij vier pootjes gekregen en kan hij prima zelf lopen!

Sara

 

Voor Sara zoeken we nog een warm plekje waar ze mag wonen. Sara is een vriendelijke dame van ruim 2 jaar. Gewend aan andere katten maar niet aan honden. Misschien mag Sara bij u wonen?

Elmo

 

Elmo is een vriendelijke kater van 3 jaar. In eerste instantie kan hij wat afwachtend zijn, maar kan enorm genieten van aandacht. Elmo is een binnenkat, hij is nooit verder gegaan dan de achtertuin. Elmo is gewend aan andere katten.

Angel

 

Angel is een wat timide dame die het duidelijk niet naar haar zin heeft in het asiel. Angel is ruim 5 jaar, andere katten gewend en is nooit verder dan de achtertuin geweest, ze is een binnenkat. Voor Angel zoeken we een rustige omgeving zonder kinderen of honden.

Mouse

 

Mouse is een kater van ruim 6 jaar. Mouse heeft veel naar "Grumpy cat" gekeken en zijn gezicht daarop aangepast, zijn gezicht staat waarschijnlijk zo het lekkerst. Mouse is een lieve kroelkater die enorm geniet van aandacht. Misschien dat u hem die aandacht kan bieden?