DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Katten

Chica

 

Chica is een dame die als freule behandeld wil worden! Deze deftige dame is 12 jaar. Kinderen vindt ze maar niks en honden is ze ook niet gewend. Wel mag ze graag een muisje vangen buiten. En als ze jou aardig vindt dan krijg je een kopje en mag je haar aaien!

Nicky

 

Poes Nicky zoekt graag haar eigen plekje op, vooral in de krabpaal. Ze heeft liever geen polonaise aan haar lijf, gewoon lekker haar gangetje kunnen gaan. Ze is gewend aan andere katten, kinderen vindt ze spannend en vermijdt ze.

Saartje

 

Saartje, een poes met behoorlijk wat pit. Kan enorm genieten van aandacht maar kan het ook goed laten weten wanneer ze het beu is. Hierdoor niet geschikt met kleine kinderen. Niet gewend met honden. Vindt het ook fijn om naar buiten te kunnen.

Miky

 

Onze oudste bewoner Miky telt ruim 15 jaar en is al aardig gewend bij ons. Toch hopen we dat hij snel een warm mandje vindt waar hij zijn laatste jaren mag doorbrengen. Op de foto is een halve Miky te zien, maar hij is toch echt compleet, kerngezond! Wie biedt Miky een warm plekje aan?

Furby

 

Dit is Furby, 15 jaar oud en ze is samen met Miky binnengekomen. Goed gewend inmiddels, gezond, lieve, gezellige kroelpoes en op zoek naar een warm mandje !

<

Jinxy

 

Jinxy, erg lief dametje, al wat op leeftijd. Is een kat die graag binnen is maar ook naar buiten wil gaan. Is wat timide maar geniet enorm van aandacht. Gevoelig voor drukte dus woont het liefst bij een rustig nieuw baasje.

Doortje (besproken)

 

Doortje is nu nog druk aan het moederen over haar kleintjes, maar ook de kleintjes van andere poezen vinden steun bij haar. We zoeken een goed blijvend thuis voor haar zodra de kittens verhuisd zijn en zij gesteriliseerd.

Shannon

 

Shannon is op zoek naar een huisje waar ze enige kat is, want helaas bleek het toch niet goed te klikken met de andere kat in huis. Shannon zoekt het liefst een plekje hoog op de kast uit, ze begroet je graag met kopjes geven, maar geeft het ook aan wanneer ze genoeg aandacht heeft gehad. Daarom niet geschikt met kinderen.

Oslow

 

Oslow is een vriendelijke gecastreerde kater van 5 jaar. Hij kan met een hond en kinderen samen. Hier is hij tussen onze katten relaxt, maar met de katten bij zijn oude baasjes kon hij niet samen.

Romeo

 

Romeo is een kat waar je zijn hart van moet veroveren, en dan niet met serenades, want hij is voorlal erg op zijn rust gesteld. Een rustige plek zoekt hij dus, bij iemand die katten begrijpt.