DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Katten

Moortje

 

Moortje is een vriendelijke kater van 7 jaar. Hij is aanhankelijk en lief van karakter, maar vindt aandacht delen met soortgenoten toch lastig. Daarom plaatsen we hem als enige kat. Honden is hij niet gewend. Kinderen zijn te druk voor hem. Moortje is graag buiten en moet deze mogelijkheid ook krijgen, hij is gevoelig voor andere katers in de buurt, hij heeft de voorkeur voor een rustige kattenbuurt, of ergens afgelegen. Moortje is dol op aandacht. Kom gerust kennis maken met deze kroelkater.

Puck

 

Puck heeft haar taak als moeder erop zitten, ze heeft 4 prachtige kittens op de wereld gezet en grootgebracht, zij vliegen langzaamaan onder moeder’s vleugel vandaan. Nu is het tijd voor haar om te genieten. We zijn voor haar op zoek naar een rustige omgeving zonder andere katten of honden. Verder is Puck erg aanhankelijk en vriendelijk van karakter. Puck is altijd als binnenkat gehouden en is het niet gewend om naar buiten te gaan.

Minoes

 

Minoes is een lieve dame van ruim 4 jaar. Geënt, gechipt en gesteriliseerd en op zoek naar een fijn huisje waar ze mag zijn wie ze is. Minoes is bij ons gekomen omdat ze last had van onzindelijk gedrag. Vermoedelijk kwam dit omdat ze last had van andere katten in de buurt. Een omgeving waar niet veel katten zijn is voor haar het meest geschikt. Het is niet bekend hoe ze met kinderen gaat, honden is ze niet gewend. Kom gerust kennis maken met Minoes!

Flip

 

Flip is een vriendelijke cypers met witte kater, ruim 5 jaar. Er is niet veel bekend over Flip. Hij is in ieder geval aanhankelijk naar mensen, andere katten reageert hij prima op. Hij zou ook goed met kinderen kunnen gaan, honden is onbekend.