DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Katten

Chica

 

Chica is een dame die als freule behandeld wil worden! Deze deftige dame is 12 jaar. Kinderen vindt ze maar niks en honden is ze ook niet gewend. Wel mag ze graag een muisje vangen buiten. En als ze jou aardig vindt dan krijg je een kopje en mag je haar aaien!

Kimmi (besproken)

 

Kimmi is een lieve poes met een goede motor, die meteen start al je haar aait. Ze is geen honden gewend, maar wel een andere kat en kinderen. Kimmi gaat graag naar buiten en neemt dan ook weleens een presentje mee voor haar personeel.

Fenny

 

Fenny verblijft al een poosje bij ons, en is nog steeds op zoek naar lief personeel die haar wil verwennen met veel aandacht, want dit vindt ze toch stiekem wel heel fijn! Ze kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Fenny is gewend aan andere katten, kinderen vindt ze spannend en loopt dan weg. Fenny komt graag buiten.

Tijger

 

Dit is Tijger, al wat op leeftijd maar nog genoeg knuffels om te geven. Ze is ietwat op de achtergrond maar ontdooit al snel wanneer ze aangehaald wordt. Is gewend aan andere katten en kinderen, honden is ze niet gewend.

Nicky

 

Poes Nicky zoekt graag haar eigen plekje op, vooral in de krabpaal. Ze heeft liever geen polonaise aan haar lijf, gewoon lekker haar gangetje kunnen gaan. Ze is gewend aan andere katten, kinderen vindt ze spannend en vermijdt ze.

Karel

 

Kater Karel is klaar om geplaatst te worden. Het is een jonge vent, vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, naast het kroelen vindt hij graag een rustig plekje om daar te slapen. Hij vindt zijn kamergenoot Job soms iets minder leuk, we denken dat Karel prima alleen geplaatst kan worden.

Job

 

Ook Job is aan komen lopen en klaar om geplaatst te worden. Hij is geschat op ongeveer 4 jaar. Job vindt aandacht ook heerlijk, misschien mag hij u wel verwennen met veel knuffels!