DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Katten

Panter (besproken)

 

Panter (9 jaar) weer even in de picture zetten, het is dat er geen geluid bij een foto zit, maar anders had hij jullie allemaal vriendelijk toegesproken. Panter heeft al wat katten voorbij zien komen, maar waar blijft nou dat leuke plekje voor deze heer op leeftijd? Want ook hij verdient een fijn plekje waar hij zo nu en dan een aai over zijn bol krijgt en in een lekker warm mandje kan slapen. Een plekje waar hij na even wennen een frisse neus kan halen buiten en lekker te eten en te drinken krijgt is voor hem een prima plek! Kom gerust kennis maken met deze lieverd.

Poes

 

Poes is een vriendelijke dame op leeftijd, met haar 14 jaar is ze nog erg levendig en vitaal. Helaas had zij het niet meer naar haar zin bij haar vorige eigenaar. We zijn voor haar op zoek naar een plekje waar zij haar laatste jaartjes mag door brengen, in een fijne omgeving waar ze naar buiten kan. Dit is voor haar erg belangrijk. Ze is gesteld op haar vrijheid en komt 's avonds weer naar binnen, tussendoor vindt ze een aai over haar bol fijn, komt dit dan ook zeker bij je halen.

Mokus

 

Mokus is een vriendelijke, zachtaardige rode kater, geschat op 1 jaar. Hij heeft het op het asiel niet zo naar zijn zin, hij ligt hier het liefst verstopt in een mandje of krabpaal. De steun en aanwezigheid van zijn broer en zussen vindt hij wel fijn, dus hij is gewend aan andere katten. Dit zou het wenproces voor hem ook goed doen. Het is niet bekend hoe Mokus reageert op honden.

Mammaloe

 

Ja Mammaloe, goed zo, ondersteboven dat trekt mensen! Mammaloe is op zoek naar een rustig, nieuw huisje. Ze is geschat op 2 jaar en is een sociale poes die liefst met poes Mientje samen blijft. Deze superlieve dames zouden het liefst in een rustig gezin geplaatst willen worden.

Mientje

 

Mientje is op zoek naar een nieuw plekje waar ze mag gaan wonen. Ze is geschat op 3 jaar, helemaal ontdooid nu en ze kan heerlijk met je kroelen. Mientje zou graag met Mammaloe of 1 van de andere M poezen geplaatst worden. Ze moet in ieder geval met een andere kat samen.

Streepje (besproken)

 

Streepje is een cyper met wit kater, 4 jaar jong. Op zoek naar een huisje waar hij mag wonen. Streepje is gewend aan andere katten, hij is nog niet zo heldhaftig maar ontdooit steeds meer, met name wanneer hij geaait wordt. Voor Streepje is een rustig huishouden zonder kinderen het meest geschikt.

Mouse (besproken)

 

Mouse is al een dame op leeftijd, met haar 14 jaar doet ze het nog prima! We merken wel aan haar dat lopen lastiger gaat. Ze is wat stijver in haar lopen dan de gemiddelde kat, maar des te liever! Ze geniet volop van aandacht. Mouse leefde samen met jonge kinderen, ze ging dan gewoon haar eigen gang. Andere katten is ze ook gewend. Honden is ze niet gewend.