DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Katten

Panter

 

Panter is al een heer op leeftijd (9 jaar), hij gaat het liefst zijn eigen gangetje. Als hij af en toe een aai kan halen, in een warm mandje kan slapen en te eten en drinken heeft is het voor Panter de ideale plek.

Bila

 

Bila (9 jaar) is een kat voor de echte kattenliefhebber, daar ze soms wat onvoorspelbaar kan reageren. Bila is graag enig kat in huis, met soortgenoten kan ze het niet goed vinden. Ze is het beste gebaat bij een rustige, voorspelbare omgeving. Bila haar gangetje laten gaan is voor haar het beste, je hebt dan een prima maatje aan haar.

Marie

 

Marie haar kittens zijn uitgevlogen en Marie is klaar om geplaatst te worden. Voor Marie is het belangrijk dat ze flink aandacht krijgt, dus de tijd voor haar hebben is voor haar erg fijn. Marie is wat rustig en timide van karakter, maar geniet wanneer er met haar gekroeld wordt. Bij een rustige omgeving is ze het beste gebaat, dus jonge kinderen zijn voor haar geen optie. Marie is geschat op ruim 2 jaar.

Olly

 

Olly is een lieve kroelkater van ruim 8 jaar. Zoals te zien op de foto vermaakt Olly zich prima tijdens onze koffiepauze in de kantine. Bij Olly is een neurologische aandoening geconstateerd waarbij hij regelmatig zijn evenwicht verliest, hij zakt dan door zijn achterkant. Hij lijkt er verder geen last van te hebben, klimmen op de krabpaal en eraf springen gaat hem goed af. Wie kan deze lieve kater een mooi huisje bieden, die hem neemt zoals hij is?

Katja

 

Dit is Katja, ze is samen met haar broer Stip bij ons gekomen om een rustig en liefdevol huisje voor ze te vinden. Katja is wat heldhaftiger dan haar broer, ze komt dan ook snel kopjes en aandacht vragen. Zoals vaker bij broer en zus hebben ook Katja en Stip een soort knipperlichtrelatie, ze kunnen niet met en niet zonder elkaar, vandaar dat we ze samen willen plaatsen. Omdat beide katten het beste gebaat zijn bij een rustige omgeving, zoeken we een huishouden waar geen (jonge) kinderen wonen, omdat dit te druk en onvoorspelbaar voor ze is. Honden zijn ze niet gewend. Ze kwamen buiten maar niet verder dan de achtertuin, kom gerust eens kennis met ze maken!

Stip

 

Stip is de wederhelft van Katja en we zoeken een plekje waar ze samen naartoe mogen verhuizen. Zie omschrijving Katja voor meer informatie.